Theorie/ solfège

vanaf 18 jaar


privéles


geen groepsles

Hardinxveld


Voor wie?

Onze ervaring leert dat leerlingen die hun instrument al enige tijd bespelen, vragen naar de achterliggende theorie. Daarom biedt onze muziekschool in Hardinxveld individuele lessen aan in algemene muziektheorie/ solfège (notenleer). De kennis van het notenschrift ofwel de tablatuur verrijkt de vaardigheden en veelzijdigheid van de leerlingen.

De theorielessen zijn te volgen voor iedereen vanaf 12 jaar die graag zijn of haar muziekkennis wil vergroten. Voor zowel de beginner als de gevorderde leerling.

Voordelen van theorielessen bij De Popschool

Omdat de vraag van iedere leerling zo uniek is, bieden wij onze verdiepende theorielessen graag individueel aan. Voor een beginnende leerling kan de gevorderde theorie best moeilijk zijn en daarom ontmoedigen. Om hen juist te stimuleren in hun enthousiasme voor de muziek en/of instrument, biedt De Popschool in Hardinxveld theorielessen gebaseerd op het niveau van de leerling. Dat maakt leren extra leuk en interessant.

  • Individuele en professionele coaching en begeleiding
  • Volledig op maat gemaakte lessen 
  • Een perfectie locatie voorzien van alle faciliteiten om jouw leerproces te ondersteunen

Inhoud van de lessen

Tijdens de lessen richten wij ons samen op de algemene muziektheorie en notenleer. De inhoud wordt gebaseerd op de wensen en behoeften van de leerling. Dit om zo doelgericht met de muziektheorie aan de slag te gaan.

Lesduur en kosten

De theorielessen worden als privéles gegeven. Elke les duurt minimaal 30 minuten. Het is mogelijk om een (half) jaar lang wekelijks of om de week te lessen. Of je bepaalt zelf via ons online roostertool hoeveel lessen je wilt volgen. De kosten per les zijn afhankelijk van het totaal aantal af te nemen lessen en de frequentie ervan. 

Ga naar de tarieven voor alle informatie.

Docenten en Locaties

reacties van cursisten

Volg jij dit vak? Help andere cursisten om een goede keus
te maken en schrijf een korte recensie/review!