On Spot

10 t/m 14
jaar

groepsles

Schrijf je nu in voor het volgende seizoen! (Vanaf oktober)

Doel cursus

Met veel plezier zingen, dansen en acteren!

Voor wie?

Ben je gek op zingen, dansen en acteren? Zing of dans je graag, maar vind je het podium nog best eng? Geen zorgen! Tijdens de musicallessen Music4L bij De Popschool kom je erachter dat de show stelen alleen maar leuk is. Met jouw enthousiasme stomen we jou helemaal klaar op het gebied van, zang, dans en acteren. Doe gezellig mee en schitter samen met andere kinderen op het podium!

De musicallessen On Spot zijn voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar, en van 10 tot en met 15 jaar. Ontdek ook de onderstaande musicallessen voor andere leeftijden:
Plankenpret (4 tot en met 6 jaar)
On Stage (15 tot en met 18 jaar & 18 jaar en ouder)

Inhoud van de cursus

Tijdens de musicallessen leer je samen met de andere leerlingen de basistechnieken van dansen, zingen en acteren. Jullie krijgen van ons uitgeschreven scènes op papier, maar jullie gaan deze ook zelf bedenken en improviseren.

Alle onderdelen met betrekking tot musicals komen aan bod! Zo gaan we onder meer meerstemmige musicalnummers instuderen, choreografieën bedenken en solo zingen. Dit alles om jouw stem en lijf durven te gebruiken en nóg meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. En vergeet niet: hierbij staan plezier en avontuur altijd voorop!

De musicallessen On Spot worden in groepsvorm gegeven bij partycentrum ‘t Hart in Hardinxveld-Giessendam.

Aantal lessen? 34 jaar in één  jaar, waarvan in één kijkmoment/ uitvoering
Duur les? 1,5 uur
Dag? Zaterdag
Tijd?  7  t/m  9 jaar 12:00 tot 13:30 uur
       10 t/m 14 jaar n.t.b.
Frequentie? Wekelijks
Kosten? 204 euro per half jaar
Locatie? Partycentrum ‘t Hart, Nassaustraat 6 in Hardinxveld-Giessendam

Aanmelden voor ‘On Spot’

Klinken de musicallessen On Spot van muziekschool De Popschool als iets voor jou? Geef jezelf dan samen met je ouder(s) en/of verzorgende(n) op via het volgende formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om jouw inschrijving te verwerken.

Wij hebben twee instroommomenten per jaar, waarvan de eerstvolgende zaterdag 24 oktober 2020 is, met op zaterdag 10 oktober een proefles.