Drumles

vanaf 6 jaar


privéles


geen groepsles

Hardinxveld Gorinchem Woudrichem

Voor wie?

Voor drumles op maat kun je terecht bij De Popschool in Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem of Woudrichem. Onze drumlessen zijn voor iedereen: jongeren, volwassen, de beginner en de al gevorderde drummer. Doordat onze lessen op de wensen en behoeften van de leerling worden afgestemd, kun je al vanaf zes jaar bij ons drumles volgen. We vinden het belangrijk dat je plezier hebt en dat muziek maken ontspannend is. Iedereen is geboren met ritmegevoel. We hebben allemaal de neiging met muziek mee te tikken of klappen. Juist daarom is het zo leuk om je innerlijke ritme achter het drumstel tot uiting te brengen! Het is onze taak jou te stimuleren en te motiveren om zoveel mogelijk over het instrument te leren en alle mogelijkheden ervan te ontdekken.

Voordelen van drumles bij onze muziekschool

Wij begeleiden en ondersteunen met veel plezier en vol passie iedere leerling om op professionele wijze zijn of haar persoonlijke doel te bereiken. Of je nu lekker ontspannen wilt drummen, in een band wilt spelen of toelating wilt doen tot bijvoorbeeld de Rockacademie of het Conservatorium: samen stippelen wij een route uit die het beste bij jou past. Tijdens een drumles profiteer je van: 

  • Individuele en professionele coaching en begeleiding
  • Volledig op maat gemaakte lessen
  • Een perfectie locatie voorzien van alle faciliteiten om jouw leerproces te ondersteunen
  • Vele extra’s, zoals bandlessen van professionele muziekdocenten

Inhoud van de lessen

Tijdens onze drumlessen leer je hoe je met jouw favoriete muzieknummers kunt meespelen. Daarnaast leer je over de geschiedenis van het instrument, zodat je de muziek beter kunt begrijpen. Aspecten die tijdens de drumles aan bod komen, zijn:

  • Basiskennis: stokhouding en basisslagen
  • Drumtechniek: coördinatie en onafhankelijkheid
  • Basisgrooves en fills
  • Eenvoudig notenschrift en drumnotaties
  • Samenspel en speelplezier
  • Muzikaal gehoor

Type muziekstijl

Welke soort muziek spreekt jou aan? Tijdens de drumles behandelen we de muziekstijl die jou aanspreekt en gaan we samen terug naar de roots om te ontdekken waar jouw favoriete muziek uit voort is gekomen. Met behulp van Spotify, YouTube en andere media gaan we op zoek naar jouw ‘groove’ in de muziek van jouw keuze.

Lesduur en kosten van de drumles

Drumlessen worden als privéles gegeven. Elke drumles duurt minimaal 30 minuten. Het is mogelijk om een (half)jaar lang wekelijks of om de week te lessen. De kosten per les zijn afhankelijk van het totaal aantal af te nemen lessen en de frequentie ervan. Bekijk de tarieven voor meer informatie hierover.

Meld je aan voor een gratis drumles

Wil je graag een drumles of een andere soort muziekles volgen? Meld je dan aan voor een gratis proefles bij onze muziekschool en kijk of het je bevalt. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 0184-631546.

Docenten en Locaties

Hardinxveld

Hardinxveld
Woudrichem

Hardinxveld
Gorinchem

bekijk ook deze lessen

reacties van cursisten

Volg jij dit vak? Help andere cursisten om een goede keus
te maken en schrijf een korte recensie/review!