Drums

geen groepsles

Hardinxveld Gorinchem Woudrichem

Voor wie?

Iedereen is geboren met ritmegevoel. We hebben allemaal de neiging met muziek mee te tikken of klappen. Juist daarom is het zo leuk om je innerlijke ritme tot uiting te brengen, achter het drumstel! Drumlessen bij De Popschool zijn daarom voor iedereen: jongeren, volwassen, de beginner en al gevorderde drummer. Doordat onze lessen op wensen en behoeften van de leerling worden afgestemd, kan je al vanaf 6 jaar bij ons drumles volgen.

Bij De Popschool vinden we het belangrijk dat je plezier hebt en muziek maken ontspannend is. Het is onze taak jou te stimuleren en te motiveren om zoveel mogelijk over het instrument te leren en alle mogelijkheden ervan.

Type muziekstijl

Welke muziek spreekt jou aan? We behandelen de muziekstijl die jou aanspreekt en gaan samen terug naar de roots om te ontdekken waar jouw favoriete muziek uit is voortgekomen. Met behulp van Spotify, (en andere streamers), YouTube en andere media gaan we op zoek naar jouw ‘groove’ in de muziek van jouw keuze.

Voordelen van drumles bij De Popschool

Wij begeleiden en ondersteunen met veel plezier en vol passie iedere leerling om op professionele wijze zijn of haar persoonlijke doel te bereiken. Of je lekker ontspannen wilt drummen, in een band wilt spelen of toelating wilt doen bij bijvoorbeeld de Rockacademie of het Conservatorium: samen stippelen wij een route uit die het beste bij jou past.

• Individuele en professionele coaching en begeleiding
  • Volledig op maat gemaakte lessen
  • Een perfectie locatie voorzien van alle faciliteiten om jouw leerproces te ondersteunen
  • Vele extra’s, zoals bandlessen van professionele muziekdocenten

Inhoud van de lessen

Tijdens onze drumlessen leer je hoe je met jouw favoriete muzieknummers kunt meespelen. Daarnaast leer je over de geschiedenis van het instrument, zodat je de muziek beter kunt begrijpen.

Aspecten die tijdens de drumlessen aan bod komen:

• Basiskennis: stokhouding en basisslagen
  • Drumtechniek: coördinatie en onafhankelijkheid
  • Basisgrooves en fills
  • Eenvoudig notenschrift en drumnotaties
  • Samenspel en speelplezier
  • Muzikaal gehoor

Drumlessen worden als privéles gegeven. Elke les duurt minimaal 30 minuten. Het is mogelijk om een (half) jaar lang wekelijks of om de week te lessen. Of je bepaalt zelf via ons online roostertool hoeveel lessen je wilt volgen. De kosten per les zijn afhankelijk van het totaal aantal af te nemen lessen en de frequentie ervan.

Ga naar de tarieven voor alle informatie.

Woudrichem

Woudrichem