rap

vanaf 6 jaar


privéles


te volgen als groepsles

Hardinxveld Gorinchem

Voor wie?

Vind je rappen fascinerend, heb je altijd willen weten hoe dat moet of is rijmen en dichten op jouw lijf geschreven? Dan zijn de raplessen van De Popschool voor jou weggelegd. Doordat onze lessen op de wensen en behoeften van de leerling worden afgestemd, kun je bij ons al leren rappen vanaf 6 jaar.

Bij De Popschool vinden we het belangrijk dat je plezier hebt en muziek maken ontspannend is. Het is onze taak jou te stimuleren en te motiveren om zoveel mogelijk over rappen te leren en alle mogelijkheden ervan.

Voordelen van rappen bij De Popschool

Wij begeleiden en ondersteunen met veel plezier en vol passie iedere leerling om op professionele wijze zijn of haar persoonlijke doel te bereiken. Of je nu graag een speciale rap voor jouw ouders wilt maken, je goed wilt leren rijmen en dichten of ervan droomt de nieuwe Eminem te worden: samen stippelen we een route uit die het beste bij jou past. 

 • Individuele en professionele coaching en begeleiding 
 • Volledig op maat gemaakte lessen
 • Een perfecte locatie voorzien van alle faciliteiten om jouw leerproces te ondersteunen
 • Vele extra’s, zoals bandlessen van professionele muziekdocenten

Jessie Jack – Rappen Doe Je Zo! 

Jesse Timmer krijgt al sinds begin 2016 raplessen van docent Georgios Lazakis bij De Popschool. Na een aantal lessen heeft Jesse zijn eigen rap bedacht, geschreven, uitgevoerd, opgenomen en er een clip bij gemaakt.

Inhoud van de lessen

Tijdens de raplessen word je begeleid door rapper en producer Georgios Lazakis a.k.a. Double G. Jullie duiken samen in de moderne rapmuziek en maken jouw leerproces zichtbaar, zodat je zelf ziet hoe je groeit.

Na elke 4 tot 6 lessen gaan jullie de studio in om audio-opnames te maken van hetgeen wat je in de lessen hebt geschreven en geoefend. Beluister eerdere opnames van onze leerlingen om je enthousiasme nog meer aan te wakkeren.

Alle aspecten die tijdens de lessen aan bod komen:

 • Rijmen en dichten
 • Tekstverwerking en analyse 
 • Zelfexpressie
 • Uitvoerend rappen
 • Samenwerking
 • Composities 
 • Audio-opnames
 • Beats maken

Bij De Popschool vinden we het belangrijk om jouw doelen in het oog te houden. Wil je een feest organiseren waar jij en jouw vrienden gaan optreden? Dan maken we samen een plan de campagne om dit voor elkaar te krijgen. Onder begeleiding van Georgios schrijf je je eigen rap of lied, kies je de geschikte beats uit en maak je een single of misschien wel zelfs heel album. Of wil je misschien samen met een paar vrienden een rapgroep beginnen? Neem ze mee naar de De Popschool voor een groepsbegeleiding. Rappers in spe klaar? Rappen maar!

Lesduur en kosten

Raplessen worden zowel privé als in groepsvorm gegeven. Elke les duurt minimaal 30 minuten. Het is mogelijk om een (half) jaar lang wekelijks of om de week te lessen. Of je bepaalt zelf via ons online roostertool hoeveel lessen je wilt volgen. De kosten per les zijn afhankelijk van het totaal aantal af te nemen lessen en de frequentie ervan.

Ga naar de tarieven voor alle informatie.

Docenten en Locaties

Hardinxveld
Woudrichem

reacties van cursisten

Volg jij dit vak? Help andere cursisten om een goede keus
te maken en schrijf een korte recensie/review!