zang

te volgen als groepsles

Hardinxveld Gorinchem Woudrichem

Haal het beste uit jezelf en je stem

Onze stem is heel persoonlijk en maakt ons hierdoor kwetsbaar. Als zanger of zangeres verschuil je jezelf niet achter een muziekinstrument, maar ben je juist zelf het middelpunt. Om je stem optimaal te gebruiken, is oefening en verzorging van jouw stembanden nodig. Sterker nog: je hele lichaam moet in goede conditie zijn voor een zuivere zangkwaliteit.

Voor wie?

Is zingen jouw grootste passie of wil je graag beter leren zingen? Of je nu een beginnend of al gevorderde vocalist bent, onze zanglessen bij onze muziekschool in Hardinxveld zijn geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. Naast zangles hebben we ook het Popkoor van De Popschool waar iedereen van harte welkom is. Zowel leden als niet-leden.

Bij De Popschool vinden we het belangrijk dat je plezier hebt en muziek maken ontspannend is. Het is onze taak jou te stimuleren en te motiveren om zoveel mogelijk over zang te leren en alle mogelijkheden ervan.

Voordelen van zangles bij De Popschool

Wij begeleiden en ondersteunen met veel plezier en vol passie iedere leerling om op professionele wijze zijn of haar persoonlijke doel te bereiken. Of je lekker ontspannen wilt zingen, in een band wilt spelen of toelating wilt doen bij bijvoorbeeld de Rockacademie of het Conservatorium: samen stippelen wij een route uit die het beste bij jou past.

• Volledig op maat gemaakte lessen
  • Een perfectie locatie voorzien van alle faciliteiten om jouw leerproces te ondersteunen
  • Vele extra’s, zoals bandlessen van professionele muziekdocenten
  • Zingen in het Popkoor of in een bandje
  • Individuele en professionele coaching en begeleiding

Inhoud van de lessen

Tijdens de zanglessen ontdek je alle mogelijkheden van jouw stem en leer je hoe je met jouw favoriete muziek kunt meezingen. Daarnaast leer je over de geschiedenis van zang, zodat je de muziek beter leert begrijpen en weet hoe je jouw stem binnen een band kunt toepassen.

Aspecten die tijdens de zanglessen aan bod komen:

• De stem opwarmen
  • Ademhaling, stembereik en stemfuncties
  • Intonatie en klankkleur
  • Verschillende manieren van stemgebruik
  • Uitspraak en interpretatie
  • Meerstemmigheid
  • Muzikaliteit trainen
  • Eigen maken van een nummer/improvisatie
  • Uitstraling, houding, presentatie, podiumpresentatie en microfoongebruik
  • Liedjes van jouw keuze

Kortom, alle technische aspecten komen aan bod om jouw zangstem goed te ontwikkelen en verantwoord te kunnen gebruiken.

Eigen opname in de studio

Na 10 lessen is er de mogelijkheid om je behaalde resultaten vast te leggen door een eigen opname in onze studio te maken. Beluister eerdere opnames van onze leerlingen om je enthousiasme nog meer aan te wakkeren.

Zanglessen worden zowel privé als in groepsvorm gegeven. Elke les duurt minimaal 30 minuten. Het is mogelijk om een (half) jaar lang wekelijks of om de week te lessen. Of je bepaalt zelf via ons online roostertool hoeveel lessen je wilt volgen. De kosten per les zijn afhankelijk van het totaal aantal af te nemen lessen en de frequentie ervan.

Ga naar de tarieven voor alle informatie

Gorinchem
Woudrichem