Eelke mastebroek

Akoestische- en Elektrische Gitaar

Ontvang 120 euro per jaar terug*

*Alleen voor leerlingen uit Woudrichem

Subsidie door muziekwijzer Altena

meer over deze subsidie

Eelke is een ervaren gitarist/multi-instrumentalist, producer en is ruim tien jaar werkzaam als gitarist, coach, producer en docent bij verschillende muziekscholen.

In de laatste jaren heeft Eelke met vele artiesten/bands samen gewerkt, waaronder;
Kyteman, Anouk, Bizzey, Postmen, Brace, Do, Rigby, Handsome Poets, Jeangu Macrooy, Joseph Bowie en vele anderen.

Als vaste gitarist en componist van de band Handsome Poets. Speelde hij in London en Zimbabwe en op grote festivals in Nederland als Pinkpop, Lowlands en zalen als Ziggodome en Paradiso bij een uitverkochte clubtour in 2013. Met de nr 1 hit ’Sky on fire’ die voornamelijk uit zijn koker kwam, behaalde ze Platina en de schaal van Rigter (meeste gedraaide nr van het jaar bij 3FM), dit was mede dankzij de NOS die de song als Anthem gebruikte voor Olympische spelen 2012.

Eelke speelde als gitarist van RIGBY in de huisband van DWDD in het jaar 2009-2010 Het nummer ’One song’ werd gebruikt als thema lied ‚’Serieus request 3fm’ in 2010

Daarnaast werkte hij mee aan de dansvoorstelling ’Midnight Rising’ van Club Gay & Roni waarmee hij de goude zwaan won voor beste dans productie 2013.

Op het moment speelt hij regelmatig op inval basis met verschillende artiesten en treedt hij op met zijn eigen blues-trio en solo project Semimo waarin hij o.a. samenwerkte met : Nick Loman (o.a. Candy Dulfer), Erik Rademakers (o.a. Selah Sue) en Ronald Kool (o.a. Anouk).

Hardinxveld